Δραστηριότητες

Επιστημονικών συνεδρίων

Μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων σας περιμένει με σκοπό να σας προσφέρει επαγγελματική φιλοξενία υψηλών προδιαγραφών . Όποιο και αν είναι το είδος της εκδήλωσης σας (εταιρική συνάντηση, εκπαίδευση, συνέδριο , σεμινάριο , ημερίδα, εκπαίδευση, meetingή workshop), οι χώροι του Cezaria ανταποκρίνονται σε κάθε επαγγελματική ανάγκη, αναδεικνύουν τον λειτουργικό και πολυμορφικό τους χαρακτήρα και  μπορούν να διαμορφωθούν κατάλληλα ώστε να υποστηρίξουν και να διασφαλίσουν την άριστη διεξαγωγή της .

Σε όλους τους χώρους μας διατίθεται δωρεάν WI– FI και σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμος .Επίσης θα σας παρέχουμε υπηρεσίες catering υψηλών προδιαγραφών με πολλές προτάσεις , ευελιξία και πλήθος επιλογών προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

 Σας περιμένουμε να μας επισκεφθείτε από κοντά να γνωρίσετε τους χώρους  μας  και να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία και τις δημιουργικές μας ιδέες ώστε η διοργάνωση για τους καλεσμένους σας να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία

Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις

Οι εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη στη διοργάνωση καλλιτεχνικών & πολιτιστικών εκδηλώσεων ποικίλου είδους, έχοντας την απαραίτητη γνώση, εμπειρία και αισθητική!
Έχουμε διοργανώσει μουσικές βραδιές φιλοξενώντας κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής που διακρίνονται στο χώρο τους, και events όπως φεστιβάλ χορού, βραβεύσεις, απονομές, εκθέσεις, έχοντας λάβει εξαιρετικές κριτικές.

Έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονα την λειτουργικότητα της καλλιτεχνικής παρουσίας σε μία διοργάνωση, σας προτείνουμε λύσεις που αντιστοιχούν στο αντικείμενο και στη φύση του event.
Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στο να αναδειχθεί η σημαντικότητα του εκάστοτε θέματος μέσω της καλλιτεχνικής δράσης, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το χαρακτήρα του παρευρισκόμενου κοινού.

Βιομηχανικό
C
atering

Η εταιρεία πρόσθεσε στις δραστηριότητες της την τροφοδοσία σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κέντρων φιλοξενίας και υποδοχής προσφύγων, ξενοδοχείων, εταιριών και εστιατορίων. Αναλαμβάνουμε την καθημερινή τροφοδοσία με μενού υψηλής ποιότητας. Όλα τα παρεχόμενα τρόφιμα και μαγειρεμένα γεύματα πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Νομοθεσίας λαμβάνοντας υπόψη μας όλες τις διατροφικές ανάγκες των ανθρώπων, βάσει προσυμφωνημένων με τις επιχειρήσεις/φορείς μενού.

Μαζική 
εστίαση

Memories last forever!

Στις υπερπολυτελείς, λειτουργικές αίθουσες εκδηλώσεων του Cezaria Events Hall διοργανώνονται και πραγματοποιούνται εκδηλώσεις κάθε είδους και μεγέθους, πάντα με την εγγύηση της κορυφαίας ποιότητας που διασφαλίζουν τα 4* του Συγκροτήματος Cezaria.